Trouwlocatie

Wilt u uw huwelijk laten voltrekken in een sfeer waar cultuur en natuur elkaar ontmoeten, dan is Huis Kernhem een zeer geschikte locatie. Huis Kernhem ligt op landgoed Kernhem iets ten noorden van de N224 in een prachtig bospark. Het statige landhuis is een officiële trouwlocatie van de gemeente Ede. Het huidige huis dateert uit 1803, maar het heeft een eeuwenoude geschiedenis.

De trouwzaal

De trouwzaal is gelegen op de begane grond en ademt een romantische, voorname sfeer. Het speciale behang, de damasten gordijnen, de licht eiken parketvloer, de schouw met daarboven een prachtige spiegel, de fraaie kroonluchters en het uitzicht door de eeuwenoude beukenlanen van het landgoed brengen u als vanzelf in een plechtig feestelijke stemming. De trouwzaal heeft ongeveer 60 zitplaatsen. Er is op het landgoed voldoende parkeergelegenheid en Huis Kernhem is toegankelijk voor minder validen. Trouwen is mogelijk van maandag tot en met zaterdag, ook in de avonduren.

Informatie en reserveren

De tarieven en algemene informatie over trouwen in Ede vindt u op de website van de gemeente Ede of in de huwelijksdatagids die u gratis kunt afhalen bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente Ede.

Reserveren van Huis Kernhem als trouwlocatie kan op de pagina Trouwlocatie Kernhem op de website van de gemeente Ede.

Wilt u de trouwzaal eerst bezichtigen? Kijk dan voor de actuele dagen en tijden dat dit kan op de pagina Trouwlocatie Kernhem op de website van de gemeente Ede.