Bezoekersinformatie

Huis Kernhem is in gebruik als een culturele locatie waar regelmatig exposities, concerten en andere evenementen worden georganiseerd. Daarnaast is Huis Kernhem in gebruik als een van de trouwlocaties van de gemeente Ede. Op onze agenda treft u de geplande evenementen voor de komende periode aan. Toegang tot de exposities is gratis. Voor de maandelijkse zondagmiddagconcerten wordt een toegangsprijs gevraagd (inclusief een consumptie). Toegangskaarten zijn online te bestellen via onze website.

Adres

Huis Kernhem
Kernhemseweg 7
6718 ZB Ede

Openingstijden

Huis Kernhem is geopend op zaterdag en zondag van 12:00 - 17:00. Concerten zijn op de aangegeven zondagen van 12:00 - 13:30; de zaal is dan open vanaf 11:30. Op concertdagen is de expositie geopend van 13:30 - 17:00 (concertbezoekers hebben dan wel toegang tot de expositie). Huis Kernhem is ook geopend op tweede paasdag en tweede pinksterdag. Soms zijn er afwijkende openingstijden, zoals bijvoorbeeld bij lezingen. De exacte tijden staan dan op de agenda aangegeven.

Bereikbaarheid per auto

Huis Kernhem is goed te bereiken per auto. Het huis ligt dicht langs een belangrijke toegangsweg van Ede, de N224. Deze sluit aan de westzijde aan op de A30 (afslag Ede Noord) en aan de oostzijde op de A12 (afslag Oosterbeek). Het landgoed heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Via het openbaar vervoer kunt u huis Kernhem het beste bereiken met stadsbus 5 (Station de Klomp Veenendaal - Station Ede Wageningen vv.). U dient uit te stappen bij halte N224/Veldhuizen, Ede.
Alternatieven heeft u met stadsbus 1 en 2, uitstappen bij halte Proosdijerveldweg, waarna u nog ca. 15 minuten dient te lopen. Vanaf station Ede Centrum (gelegen aan de spoorlijn Ede - Amersfoort v.v.) is de wandeling ca. 18 minuten.

Toegankelijkheid

Huis Kernhem is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bij de hoofdingang is een speciale oprit naar het bordes en er is een gehandicaptentoilet. Alle zalen van Huis Kernhem bevinden zich op de begane grond.