Kinderconcert 12 mei 2024

Op deze pagina kunt u plaatsen reserveren voor het kinderconcert in Huis Kernhem op 12 mei.

Er zijn twee - verschillende - voorstellingen van circa 30 minuten. De eerste voorstelling vangt aan om 12:00 en de tweede voorstelling om 12:45. U kunt één of beide voorstellingen bijwonen.

De toegang voor kinderen is gratis; de begeleidende volwassenen betalen 7,50 per voorstelling per volwassene. U rekent af bij Huis Kernhem via betaling met uw bankapp via een QR-code. Indien gepast, kunt u ook contant betalen.

Waarom kaarten reserveren en niet rechtstreeks boeken?
Vaste bezoekers van concerten in Huis Kernhem zijn gewend om kaarten direct aan te schaffen en te betalen. Bij het kinderconcert werken we met reserveringen vanwege de onzekerheid van het weer. We houden de concerten graag buiten op het landgoed. Bij slecht weer houden we de concerten in de trouwzaal van huis Kernhem; die heeft echter minder capaciteit dan de buitenruimte. Als het mooi weer wordt, dan kunt u er vanuit gaan dat uw reservering definitief is; bij slecht weer kan het gebeuren dat wij uw reservering niet kunnen honoreren met een plaats in de trouwzaal. Wij nemen het besluit uiterlijk een dag voorafgaande aan het concert. U hoort dus uiterlijk zaterdag 11 mei of uw reservering al dan niet definitief is.

U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw reservering; controleer zo nodig uw spamfolder.


    Concert om 12:00Concert om 12:45Beide concerten