Dit moet je zien!

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor 'Dit moet je zien!' op 23 en 24 september. De velden met * zijn verplicht.

U mag aandragen wat u wilt: schilderijen, beeldjes, voorwerpen, foto's, kunstzinnige werkstukken of souvenirs. Kunst of kitsch. Het kan gaan om werk dat u zelf hebt gemaakt, heeft gevonden, gekocht of geërfd.... U heeft vast wel iets in huis dat apart is, mooi of opvallend. Denk vooral aan iets waar een verhaal aan vastzit, waar u trots op bent, of een object dat eigenlijk iedereen moet zien of beleven. Altijd al geïnteresseerd in kunstzinnige uitingen en wat andere daar mee willen zeggen. Dit is uw kans om uzelf te uiten. Doe dan mee en lever een of meer werken aan voor zo'n deze bijzondere expositie.

Praktische Informatie

Inleveren: 16 of 17 september tussen 14:00 en 16:00 uur in Huis Kernhem

Wat is uw verhaal: bij de inname van de werken in Huis Kernhem maken we een foto van het werk voor een tentoonstellingsbrochure. Ook willen we met iedereen bij een kopje koffie, thee of drankje even kort stilstaan bij zijn/haar bijdrage aan de tentoonstelling zodat we in een paar zinnen kunnen opschrijven waarom u het wilt exposeren, wat het voorstelt of andere interessante info over de herkomst etc. Het meest prettig is als u dat al bij de aanmelding op de site hebt aangegeven, of uitgeschreven bij u hebt.

Waar moet het werk aan technisch aan voldoen: zorg dat wat u brengt zelfstandig kan staan (op een sokkel, in een vitrine, of op de grond) of veilig opgehangen kan worden. Als alle werken binnen zijn, dan maken we er een mooie en evenwichtige tentoonstelling van. Goed om te weten: onze expo-ruimte is elektronisch beveiligd.

Wanneer? de expositie: in het weekend van 23 en 24 september is er een unieke expositie van alle ingeleverde werken, met als titel 'Dit moet je zien!'. Dan is ook een mooie brochure met alle werken en verhalen digitaal en gedrukt beschikbaar.


    Vlak (schilderij, foto, tekening)Object (3D)