Vrije Academie ’t Pad – Tot hier en verder

Expositie | za 3 juni 2023 - zo 18 juni 2023 | 12:00 - 17:00


Julia Janssen – Lost and Found

Tien studenten van de Vrije Academie ’t Pad exposeren kunstwerken als onderdeel van hun eindexamen. De expositie Tot hier en verder… biedt voor elk wat wils; landschappen om in te verdwijnen, vrolijke kubistische sculpturen, intuïtieve portretten, rustgevende stillevens en abstracte belevingswerelden.

Karin Boon – Danser #3

Tot hier… De kunstenaars hebben ieder een eigen, unieke stijl ontwikkeld en werken met verschillende materialen om hun visie tot leven te brengen. Deze expositie biedt een diversiteit aan werken met materialen zoals houtskool, textiel, olieverf, karton, soft pastel en acrylverf.

…en verder  Het werk gaat verder dan enkel het onderwerp of het materiaalgebruik van de kunstwerken. Het laat zien hoe kunst verbinding maakt. De kunstenaars leggen verbinding met zichzelf, in relatie met de ander en/of de ruimte daaromheen.

De kunstenaars: Marjan van den Berg, Karin Boon, Herma de Bruin, Ingrid Friesen, Julia Janssen, Monique Joppen, Lisette Meijers, Annette de Römph, Gwen Soethof en Dini Weterings.

Vrije Academie ‘t Pad is een unieke academie waarbinnen de ontwikkeling van het beeldend vermogen en de persoonlijke belevingswereld van studenten geïntegreerd is in een vernieuwende vorm van leren. In uitdagende, maar liefdevolle lesprogramma’s wordt iedereen als ‘geheel’ mens aangesproken; een wezen met een hoofd (gedachten), hart (voelen) en handen (gedrag).