Zemstov Altviool kwartet

Concert | zo 13 oktober 2019 | 12:00 - 13:30


Een kwartet van vier altviolisten en dan ook nog uit één altviool familie, dat is zeker uniek en bijzonder te noemen. Het Zemtsov Altviool kwartet bestaat uit vier leden van een bijzondere Russisch-Mexicaans-Nederlandse altvioolfamilie: vader, moeder, dochter en neef Zemtsov: Mikhail Zemtsov, Julia Zemtsov-Dinerstein, Dana Zemtsov en de jongste telg van het kwartet is neef Daniil Zemtsov.
Het repertoire dat ze spelen biedt hen grote inspiratie; prachtige originele stukken van bekende en minder bekende componisten; frisse, spetterende en afwisselende stukken die speciaal voor hen zijn geschreven en bewerkingen die de componist Evgeni Zemtsov – hun vader, opa en schoonvader – voor hen heeft gemaakt. In 2020 vieren zij hun 10-jarig jubileum op het Grachtenfestival met een bijzonder concert. Daarna volgt een tournee door Nederland en België.

Vanaf het nieuwe culturele seizoen is het ook mogelijk om voor de concerten in Huis Kernhem tickets online te kopen. Natuurlijk blijft het ook nog mogelijk om kaarten aan de zaal te kopen (alleen cash). De zaal is open om 11:30 uur. En natuurlijk schenken we zoals altijd een kopje koffie of thee.

Bestel nu hier uw kaarten on-line.