We in Art – ‘Mooi – Natuurlijk’

Expositie | za 19 februari 2022 - zo 6 maart 2022 | 12:00 - 17:00


Sabien Stel

Het kunstenaarscollectief ‘We in Art’ exposeert werk – in verschillende kunstvormen, voornamelijk ruimtelijk –  onder de naam ‘Mooi – Natuurlijk’.

De inspiratie voor het werk van de leden  is vaak de natuur, de mens in al zijn facetten en de (directe) omgeving van de kunstenaars. Maar bovenal is het werk Mooi! De titel ‘Mooi – Natuurlijk’ kan op meerdere manieren geïnterpreteerd worden en dat is wat het collectief wil, je niet vastleggen op één thema, maar de kijker de gelegenheid geven om zelf in te vullen wat het werk voor hem of haar betekent.

Marianne van Zeeventer

We in Art is een collectief van negen kunstenaars die verspreid over Nederland en daarbuiten wonen en werken. Hun doel is om door onderlinge stimulatie kunst te maken en die ook regelmatig gezamenlijk te exposeren. Voorheen werkten ze met elkaar onder de naam “Het Wervelrad”. Ze komen eens per maand bij elkaar in het midden van het land waarbij ze de voortgang van hun werk bespreken en voor elkaar kunstgerelateerde presentaties houden. Hun werk is zeer divers, voornamelijk ruimtelijk, en ze maken gebruik van zeer uiteenlopende materialen. Meer informatie kunt u vinden op hun website www.we-inart.nl.