Street Art – Astrant/Poppodium Ede

Expositie | za 21 september 2019 | 12:00 - 17:00


Een eerste samenwerking tussen Huis Kernhem & Astrant. Een beetje zoals Pop meets Klassiek, maar dan met kunst. In deze expositie staat de kunst van de straat centraal, maar dan indoor: street art!

Street Art Scene

Bekenden uit de Edese street art scene komen hun werk laten zien, maar ook buitenlands talent. Van stencil arts tot free hand en dotwork.

Er is veel en zeer gevarieerd werk te bewonderen van onder meer: Trendkill Stencils, Fergie Stencils, Nina Paintina, Djim Pijnappel, Eddie Rutefrans, Renske Koster, La Tash, ESFP, Herr Eifell, Don Slizerone, Murk, Davor Smoljan.

Festival

De maand september staat in het teken van de arte urbano, oftewel: street art. In Ede is dan het Street Art Festival 2019. Hier kunt u veel van deze kunstenaars live aan het werk zien. Zo zullen in het weekeinde van 14 en 15 september meer dan 20 artiesten de garage van Pathé omtoveren tot een kleurrijk geheel. Daarbij zijn veel nieuwe artiesten die voor het eerst in Ede zullen verven.

Opening vrijdag 6 september 20.00 uur

Vrijdag 6 september tussen 20.00 en 22.00 uur trappen we het weekend af met de opening van de expositie. Kom als eerste kijken naar de werken die binnen te zien zijn met op de achtergrond een DJ en natuurlijk koude drankjes! Daarna genoeg tijd om lekker op het landgoed Kernhem rond te hangen.

 Algemene openingstijden:

Elke zaterdag en zondag tot 22 september tussen 12:00 uur en 17:00 uur ben je welkom om een kijkje te nemen in de galerij.