‘s Heeren Loo – Samen

Expositie | za 28 oktober 2023 - zo 12 november 2023 | 12:00 - 17:00


Bij elkaar, saampjes, samenwerken, samen zijn als liefde, vriendschap… Mensen hebben behoefte aan samen. Ook de kunstenaars van ’s Heeren Loo, in welke vorm dan ook. Met elkaar kunnen ze aanvullend op elkaar zijn, elkaar inspireren en samen plezier beleven aan wat ze maken. Alleen is soms ook fijn, dan kan het gaan zoals je het zelf wilt. Maar zonder samen is er geen alleen.

De kunstenaars van ’s Heeren Loo zijn werkzaam bij de Rotonde Ateliers in Ede. Zij tekenen, schilderen en werken met klei en papier-maché. Voor deze expositie zijn zij met elkaar, naast elkaar, en aanvullend op elkaar aan de slag gegaan en hebben zij het thema ‘Samen’ verwerkt in hun diverse en originele werken.

’s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud. Dat doen zij samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. ’s Heeren Loo heeft in onze regio diverse kunstateliers waar de kunstenaars hun creativiteit kunnen ontplooien.