NJO Muziekzomer presenteert Tri au Bois

Concert | wo 15 augustus 2018 | 20:00 - 22:00


NJO Muziekzomer presenteert Tri au Bois in Huis Kernhem.

De NJO Muziekzomer is een jaarlijks terugkerend Gelders zomerfestival. De organisatie is in handen van het Nationaal Jeugd Orkest, dat zich richt op de ontwikkeling van jong toptalent. Het festival bestaat uit meer dan 60 concerten op vele bijzondere locaties in de provincie Gelderland.

Huis Kernhem is een van die locaties, waar op woensdag 15 augustus het Belgische ensemble Tri au Bois zal optreden, bestaande uit Sarah Jelassi (klarinet), Tine Verhoeven (hobo) en Simon Vandenbroecke (fagot).

Zeldzaam en uitdagend

De naam Tri au Bois is een zinspeling op de bezetting van dit gepassioneerde trio dat bestaat uit drie houtblazers. Het Belgische ensemble zorgde al voor muzikale kleur tijdens verschillende evenementen, waaronder de Gentse Feesten. In januari 2018 wonnen zij de Omroep MAX Jong Talent Prijs.

De combinatie van hobo, fagot en klarinet is zeldzaam en uitdagend, maar juist dit samengaan zorgt voor een unieke warme sound. Samen ontdekten de muzikanten een scala aan muziekstukken die variëren van ingewikkeld tot energiek, melodieus en vrolijk. De onderlinge klik tussen de leden van het trio vergroot de individuele inspraak, waardoor zij samen in staat zijn om te groeien en het publiek te boeien.

Dat is ook zeker wat zij zullen doen tijdens de NJO Muziekzomer in Huis Kernhem, waar zij hun krachten opnieuw bundelen om de luisteraar te verrassen met levendige en meeslepende Franse muziek.

NJO Muziekzomer

Het muzikale aanbod van de NJO Muziekzomer van het Nationaal Jeugd Orkest bevat voor ieder wat wils, met orkesten, opera, kamermuziek, kindervoorstellingen, fiets-, wandel- en ontdekkingstochten en programma’s met dans, theater en film.  Bovendien worden de concerten gegeven op de vele bijzondere locaties die de provincie Gelderland rijk is, van industrieel erfgoed tot speelplekken in de vrije natuur. Een festival om jaarlijks naar uit te kijken! Het festival bestaat uit meer dan 60 concerten op vele bijzondere locaties in de provincie Gelderland.

Kaartverkoop

Het concert van Tri au Bois valt buiten de reguliere programmering van Huis Kernhem.
Voor meer informatie en kaartverkoop, zie muziekzomer.nl
Huis Kernhem, Ede / 15 augustus 2018 / 20:00 uur / € 16,50 / jongeren t/m 30 jaar € 11
Entreekaarten kunnen alleen nog aan de zaal worden gekocht als het via de website niet is uitverkocht..

Voor meer informatie over het Nationaal Jeugd Orkest, zie njo.nl