NACHTVINDER – Eerste nachtfestival in Ede

Festival | vr 21 oktober 2022 | 21:00 - 23:00


’s Nachts staan je zintuigen op scherp. Je hoort beter, je voelt beter, je intuïtie staat aan. Een ideaal moment om op ontdekkingsreis te gaan. Vrijdag 21 oktober 2022 kan dat vanaf 21.00 uur op het landgoed Kernhem. Loop, geniet en dwaal langs klankvelden van Remco de Kluizenaar, gemaakt met de stem van Tineke Roseboom. Struin langs magisch verlichte paden van Dirk Schlebusch. Misschien vind je verstilling bij Saskia van Caspel, laat je je meevoeren met de nachtpoëzie van Larissa Verhoeff (voorgedragen door Henriëtte de Graaf), blijf je hangen bij de kalme nachtklanken van BARTH. of kom je zomaar dansers tegen van 24DC. Er is zoveel moois te vinden in de nacht, je hoeft alleen maar te komen en te ondergaan.

Niet alleen voeden we jouw nachtelijke geest, na de wandelroute voeden we ook jouw nachtelijke innerlijke mens. Speciaal voor NACHTVINDER heeft BlijvenGaan Catering food ontworpen dat past bij de nacht. Lekker eten, lekker drinken, dichtbij het mysterieuze huis Kernhem en daar speelt de band Tobermore akoestische folk om de bijzondere nacht mooi mee af te sluiten.

Dit spannende nachtfestival is samengesteld door de bekende Edese sopraan Tineke Roseboom. Zij maakt samen met bevriende kunstenaars uit Ede en Wageningen haar droom over de ideale nacht waar. De nacht is prachtig!

NACHTVINDER start 21 oktober 21.00 uur en de laatste tour eindigt om 23.00 uur. De locatie is op het landgoed Kernhem rondom Huis Kernhem.

De entree voor de route is gratis, maar als je aan het einde van de route wilt mee-eten of drinken, dan kan dat alleen door vooraf een ticket te kopen. Kaarten voor catering zijn te bestellen bij Cultura in Ede, via onderstaande link.