Muzinder met de Laïs-Liederencyclus

Concert | zo 15 december 2019 | 12:00 - 13:30


Muz!nder is een breed georiënteerd collectief van podiumkunstenaars, dat vanuit een klassieke achtergrond thuis is in verschillende muzikale disciplines. In wisselende samenstelling en stijl biedt Muz!nder concerten en klein muziektheater.

Hoofse Liefde

Dit keer is het een muzikale voorstelling, geïnspireerd op de 12 Laïs (korte verhalen/sprookjes op rijm over hoofse liefde en ridderlijkheid) zoals die in de 12e eeuw zijn opgetekend door Marie de France.

De Laïs gaan allemaal over de liefde in haar diverse verschijningsvormen. Marie de France heeft elke Lais een dusdanige wending gegeven dat elk verhaal een onderscheidend karakter heeft. Het zijn in feite 12 mini-operaatjes met een kop en een staart.

Muzinder

Muzinder wordt voor deze uitvoering gevormd door: Franka van Essen – zang,  Mirjam Altena – fluit,  Rivke van der Staak – cello, Annette Kruisbrink – gitaar. De muziek is gecomponeerd door Annette Kruisbrink.

Tickets

Vanaf het nieuwe culturele seizoen is het mogelijk om voor de concerten in Huis Kernhem toegangskaarten online te kopen. Natuurlijk blijft het ook nog mogelijk om kaarten aan de zaal te kopen (alleen cash). De zaal is open om 11:30 uur. Tijdens dit concert is er geen pauze, een kopje koffie of thee kunt u tussen 11.30 en 12.00 uur krijgen.

Bestel nu hier uw kaarten on-line.