Lunterse fotoclub Oog & Optiek

Expositie | za 22 september 2018 | 12:00 - 17:00


Alle leden ‘hangen’. Bij een fotoclub is dat goed nieuws, want het betekent dat er van elk lid een mooie foto is geselecteerd.

Die selectie is vanaf 22 september drie weekenden op rij te zien in Huis Kernhem, steeds van 12.00 tot 17.00 uur.

“We hebben de uitnodiging van Huis Kernhem om te exposeren met beide handen aangegrepen” zo vertelt Oog & Optiek-voorzitter Hans Brongers “en we zijn trots op het resultaat”. Van elk lid van de fotoclub hangt er een foto. Dat maakt de selectie heel divers.

Amateurfotografen

Oog en Optiek is een club van ruim 40 enthousiaste amateurfotografen. Plezier staat voorop. Dat komt voort uit het onderlinge contact, onder meer bij de clubavonden en de uitjes, maar ook uit de vele mogelijkheden die de fotoclub geeft om je fotografie verder te ontwikkelen.

Hans Brongers: “Vandaar leerzame avonden, cursussen foto bespreken en interne en externe mentoraten. Ook de sprekers van buiten kiezen we om onze blik te verruimen”.

Gevarieerde collectie

Elk lid leverde vijf foto’s aan. Er was geen thema. Een klein groepje enthousiaste leden is erin geslaagd om uit deze grote en gevarieerde collectie een divers en toch samenhangend geheel te selecteren.

Wil je meer weten over de Lunterse fotoclub?
Kijk dan op de website van Oog & Optiek.