Internationale expositie: Lia Kok, Anna Khodorovich en Sarah-Alice Miles

Expositie | za 24 maart 2018 | 12:00 - 17:00


De weekenden van 17 maart tot en met 2 april zijn Rusland, Nieuw-Zeeland en Nederland vertegenwoordigd in de nieuwe expositie in Huis Kernhem. Met recht een internationale expositie dus.

Anna Khodorovic
De Russische Anna Khodorovich experimenteert graag met onorthodoxe materialen als ondergrond. Zij schildert in olieverf (water-)landschappen waaruit sfeer en poëzie spreken. Anna heeft een uitgesproken en levendig kleurgebruik.

Sarah-Alice Miles
De Nieuw-Zeelandse Sarah-Alice Miles maakt kleurrijke objecten van hergebruikte materialen, zoals textiel, tegels en glas. Zij geeft daarmee uiting aan wat zij als schoonheid ervaart. Haar boeit de relatie tussen wat zij ziet en wat daarin verborgen is. Het verhaal achter de materie.

Lia Kok
De schilderijen van Lia Kok zijn heel divers en samengesteld uit verschillende materialen. Ze ademen over het algemeen een nostalgische poëzie en ingehouden emotie. Lia wil de dingen die zij aanvoelt laten verstillen in een beeld. Qua onderwerp gaat haar voorkeur uit naar de mens en zijn verhaal.  Met zoveel diversiteit valt er heel wat te beleven in deze expositie.

Kunstenaars aanwezig
De kunstenaars zullen zelf aanwezig zijn tijdens de openingsuren en zij gaan graag met de bezoeker in gesprek.  Voor meer informatie over deze boeiende kunstenaars, evenals een voorproefje van hun werk, kunt u hun websites bezoeken: Anna Khodorovich / Sarah-Alice Miles / Lia Kok

De expositie is geopend op zaterdagen en zondagen en 2de paasdag van 12.00-17.00 uur. Alleen op zondag 18 maart gaan de deuren pas open om 14:00 uur in verband met een Koffieconcert.