“NIPT” Verbrugge & Brinkman

Expositie | za 30 november 2019 | 12:00 - 17:00


NIPT – de titel/het woord zegt vooral iets over de wijze waarop deze tentoonstelling tot stand is gekomen, maar de kwaliteit van de werken die geëxposeerd worden is zeker niet nipt. De expositie toon prachtig en krachtig werk van Verbrugge & Brinkman.

De voor dit moment eerst aangekondigde expositie van Herbert Immer Willems is helaas op het laatste moment geannuleerd. Grote vraag: hoe vul je lege zalen op zo’n korte termijn?

NIPT

Huis Kernhem is verheugd dat zij de Edese kunstenaars Marcel Verbrugge en Mineke Brinkman konden uitnodigen – èn bereid hebben gevonden – dit hiaat in de programmering op het laatste moment in te vullen met een Kernhemwaardige expositie met de toepasselijke titel NIPT.

Verbrugge

Marcel Verbrugge toont ruimtelijke beelden van staal en tekeningen/schilderingen met een gemengde techniek van grafietstift, Oost-Indische inkt, vetkrijt en acrylverf op speciaal karton.

 

 

 

Brinkman

Mineke Brinkman exposeert een serie foto’s, geprint op aquarelpapier, met als beeldelementen schaduwen, reflecties en spiegelingen.

De expositie is geopend op zaterdagen en zondagen van 12.00-17.00 uur, alleen op zondag 15 december van 14.00-
17.00 uur, in verband met een Koffieconcert. De toegang is gratis.