Hanny Heetman – Een nieuwe werkelijkheid #2

Expositie | za 28 januari 2023 - zo 12 februari 2023 | 11:00 - 17:00


Hanny Heetman – Dreamscape

Deze expositie heeft gewijzigde openingstijden: aanvang 11:00 in plaats van 12:00. Op zondag 5 februari is de expositie geopend van 10:00 – 17:00.

Na een eerdere succesvolle expositie Een nieuwe werkelijkheid #1 in Utrecht toont Hanny Heetman nu haar werk in Huis Kernhem.

Hanny Heetman neemt je mee naar een nieuwe wereld. Zij bewerkt en verwerkt haar (reis)foto’s op boeiende wijze. De geest van een plek en het moment van verwondering vormen het begin. Ze maakt haar foto’s intuïtief.  Later voegt zij door visuele effecten en tekeningen een emotionele en filosofische betekenislaag toe. Zo ontstaat een nieuwe werkelijkheid.

Hanny Heetman werkt als professioneel beeldend kunstenaar, in haar atelier in de Kunstfabriek de Transformatie te Arnhem, aan opdrachten en vrij werk. Zij rondde haar studie Landschapsarchitectuur af aan Universiteit Wageningen en woonde en werkte vervolgens tien jaar in Egypte, Kenia en Indonesië. In Nederland volgt zij toegepaste opleidingen in de beeldende kunst en fotografie. Zij reist en bezoekt regelmatig grote steden wereldwijd, zoals Caïro, Parijs, Berlijn en Tokio. Meer informatie over Hanny op haar website www.hannyheetman.nl

Hanny Heetman nodigt u uit om aanwezig te zijn bij de feestelijke opening van de expositie op 28 januari om 15:00.