Duo Sphinx

Concert | zo 17 november 2019 | 12:00 - 13:30


Mariël van den Bosch – fluit   Inge Frimout-Hei – harp

 

Mariël van den Bosch studeerde fluit aan het Sweelinck conservatorium waar ze in 1990 haar solistendiploma behaalde. Ze speelt in verscheidene ensembles klassieke muziek, modern klassieke muziek, tango’s van Piazolla, jazz en pop. Kortom, een veelzijdig musicus dus. Sinds 1993 maakt ze deel uit van het Metropole orkest. Hier komt haar liefde en passie voor de meest uiteenlopende muzieksoorten helemaal tot zijn recht.

Inge Frimout-Hei studeerde harp aan het Koninklijk conservatorium in Den Haag met kamermuziek als specialisatie. Zij trad verschillende keren op voor de Koninklijke families in Nederland en België. Ze geeft leiding aan het Blue Planet Harp Ensemble voor jonge harpisten. Componeren voor de harp is haar grote passie. Duo Sphinx zet regelmatig werken van Inge op het programma.

Vanaf het nieuwe culturele seizoen is het ook mogelijk om voor de concerten in Huis Kernhem tickets online te kopen. Natuurlijk blijft het ook nog mogelijk om kaarten aan de zaal te kopen (alleen cash). De zaal is open om 11:30 uur. En natuurlijk schenken we zoals altijd een kopje koffie of thee.

Bestel nu hier uw kaarten on-line.