Duo LeCoultre & VanHees

Concert | zo 16 februari 2020 | 12:00 - 13:30


Duo LeCoultre & VanHees is een dynamisch en breed inzetbaar duo dat een repertoire heeft opgebouwd met verschillende stijlen uit verscheidene tijdsperiodes. Het duo, afkomstig uit Groningen, heeft jarenlange ervaring met samenspel en kamermuziek. De ervaring is dat het publiek geniet van de expressie die het duo uitstraalt. Zelfs publiek dat niet per se in aanraking komt met klassieke muziek heeft vaak genoten van hun repertoire. De kracht van de gitaar is dat het in veel stijlen terugkomt en inzetbaar is.

Het Duo bestaat uit violist Floor Le Coultre en gitarist Martin van Hees. Het kleurrijke spel van Floor Le Coultre past bijzonder goed bij het timbre van Martin van Hees’ gitaarspel. Beide musici studeerden cum laude af met een Master of Arts diploma in klassieke muziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Als artiesten omarmen ze een zeer divers repertoire dat bijna alle mogelijke muziekstijlen in het klassieke muziekrepertoire omvat. Als duo zijn ze uitgenodigd om op te treden op NPO Radio 4 en op verschillende internationale kamermuziekfestivals en concertlocaties in Nederland, waaronder het Grachtenfestival in Amsterdam. Het expressieve en meeslepende spel van het duo is kenmerkend voor hun concerten. In 2019 namen ze hun eerste album ‘Cuckoo’ – Songs of Europe op, met een selectie van (volks)liederen uit Europa die het duo voor hun bezetting heeft gearrangeerd.

Tickets

Tickets kunt u online bestellen. Tevens is het mogelijk om tickets te kopen aan de zaal voorafgaande aan de voorstelling (alleen cash).  De zaal is open om 11:30 uur. En natuurlijk schenken we zoals altijd een kopje koffie of thee.

Bestel nu hier uw kaarten on-line.