Concert Camus Trio: piano, viool en cello

Concert | zo 19 november 2017 | 12:00 - 13:30


Camus Trio: piano, viool en cello

Koffieconcert Camus Trio

Op zondag 19 november van 12.00 tot 13.30 uur geeft het Camus Trio een koffieconcert in Huis Kernhem. Op het programma staan werken van Joseph Haydn, Ludwig von Beethoven, Antonin Dvorák en Arvo Pärt. Van de laatste zal het bijzondere Spiegel im Spiegel voor viool en piano worden uitgevoerd.

Het Camus Trio bestaat uit Raquel Garzás (piano), Luis Caballero (viool) en Pau Marquès (cello). Zij zijn afkomstig uit drie verschillende regio’s in Spanje en vonden elkaar in Nederland tijdens hun studie aan de conservatoria in Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Het zijn drie sterke persoonlijkheden met een gedeelde passie voor het spelen van muziek waarmee zij hun publiek hopen te inspireren.
Het gezelschap dankt zijn naam aan de Algerijnse filosoof en schrijver Albert Camus. Door zijn geschriften, die gaan over de non-conformistische geest, rebellie tegen onrechtvaardigheid, absurditeit, liefde en tederheid, laat het gezelschap zich inspireren.

Buiten de vele optredens in het hele land is het trio geselecteerd door de Stichting Muziek in Huis. Deze stichting organiseert kamerconcerten met als doel ouderen en zieken te laten genieten van muziek.

Het belooft een mooi en gevarieerd concert te worden in Huis Kernhem.

Kaarten voor het concert zijn vanaf 11.30 uur verkrijgbaar aan de zaal. De kosten zijn € 10,00 inclusief een consumptie.