Exposities Kernhem

Exposities

Huidige expositie

Kernhem AmateurXpositie - Aanmelden 12/12/2018

zo 30 december 2018 | 12:00 - 17:00

De jaarlijkse AmateurXpositie van Huis Kernhem is een begrip bij kunstminnend Ede en viert dit jaar het 25-jarig jubileum. Traditioneel is de expositie ook nu weer rond de jaarwisseling. Huis Kernhem biedt in die periode een podium aan amateurkunstenaars uit de gemeente Ede. Volgens open inschrijving kan iedere amateurkunstenaar zich inschrijven met één werk. Of [...]

Lees verder »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Openingstijden exposities

Zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur
(op zondagen wanneer er een koffieconcert is, van 14.00 tot 17.00 uur)

Het hele jaar door zijn er op vaste dagen wisselende exposities. U kunt komen kijken naar keramiek, schilderijen, foto's, prenten en beeldhouwwerken. Wij bieden jonge kunstenaars en goede amateurs een kans om eens echt te exposeren, maar er zijn ook tentoonstellingen van gerenommeerde kunstenaars. Zo waren er overzichtsexposities van Jan Eversen en Thijs Mauve en haalden we werk van musea elders naar Ede. Uw bezoek aan onze exposities is altijd gratis.

Overige exposities

Bij een gesubsidieerde expositie of een maatschappelijk culturele activiteit draagt de stichting geheel of gedeeltelijk de kosten.
De stichting heeft een contract met Pannenkoekenboerderij Kernhem om tijdens exposities e.d. van haar diensten gebruik te kunnen maken.

Expositie Huis Kernhem

Informatie over kunst exposities wordt gegeven via deze website, flyers en persberichten.

Wilt u op de hoogte gehouden worden?
Meldt u zich dan aan op onze nieuwsbrief via het formulier onderaan deze pagina.

Informatie voor kunstenaars