Exposities Kernhem

Exposities

Huidige expositie

KunstKlik

za 9 februari 2019 | 12:00 - 17:00

KunstKlik is een kunstenaarscollectief bestaande uit Denny Baggen, Coco, Geert Lemmers en Monique van Stokkum. De ingrediënten voor het collectief zijn: inspireren, samenwerken, stimuleren, plezier, brainstormen en uitwisselen. Deze vier professionele kunstenaars exposeren hun werk gedurende de maand februari in Huis Kernhem in vier verschillende (kunst) smaken. Tijdens de opening zullen de kunstenaars het thema [...]

Lees verder »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Openingstijden exposities

Zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur
(op zondagen wanneer er een koffieconcert is, van 14.00 tot 17.00 uur)

Het hele jaar door zijn er op vaste dagen wisselende exposities. U kunt komen kijken naar keramiek, schilderijen, foto's, prenten en beeldhouwwerken. Wij bieden jonge kunstenaars en goede amateurs een kans om eens echt te exposeren, maar er zijn ook tentoonstellingen van gerenommeerde kunstenaars. Zo waren er overzichtsexposities van Jan Eversen en Thijs Mauve en haalden we werk van musea elders naar Ede. Uw bezoek aan onze exposities is altijd gratis.

Overige exposities

Bij een gesubsidieerde expositie of een maatschappelijk culturele activiteit draagt de stichting geheel of gedeeltelijk de kosten.
De stichting heeft een contract met Pannenkoekenboerderij Kernhem om tijdens exposities e.d. van haar diensten gebruik te kunnen maken.

Expositie Huis Kernhem

Informatie over kunst exposities wordt gegeven via deze website, flyers en persberichten.

Wilt u op de hoogte gehouden worden?
Meldt u zich dan aan op onze nieuwsbrief via het formulier onderaan deze pagina.

Informatie voor kunstenaars