Exposities Kernhem

Exposities

Huidige expositie

Kunstlijn Lunteren

za 20 oktober 2018 | 12:00 - 17:00

KunstLijn Lunteren (voorheen Stichting Atelierroute Lunteren), is al jaren bekend bij het kunstminnend publiek, sfeerproevers en enthousiastelingen. In 2004 organiseerden een aantal kunstenaars uit Lunteren hun eerste open atelierroute. Vanaf dat moment is dit evenement tijdens het tweede weekend van juni een jaarlijks feit. Daarnaast werken de inmiddels twaalf kunstenaars regelmatig met elkaar aan gezamenlijke exposities. [...]

Lees verder »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Openingstijden exposities

Zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur
(op zondagen wanneer er een koffieconcert is, van 14.00 tot 17.00 uur)

Het hele jaar door zijn er op vaste dagen wisselende exposities. U kunt komen kijken naar keramiek, schilderijen, foto's, prenten en beeldhouwwerken. Wij bieden jonge kunstenaars en goede amateurs een kans om eens echt te exposeren, maar er zijn ook tentoonstellingen van gerenommeerde kunstenaars. Zo waren er overzichtsexposities van Jan Eversen en Thijs Mauve en haalden we werk van musea elders naar Ede. Uw bezoek aan onze exposities is altijd gratis.

Overige exposities

Bij een gesubsidieerde expositie of een maatschappelijk culturele activiteit draagt de stichting geheel of gedeeltelijk de kosten.
De stichting heeft een contract met Pannenkoekenboerderij Kernhem om tijdens exposities e.d. van haar diensten gebruik te kunnen maken.

Expositie Huis Kernhem

Informatie over kunst exposities wordt gegeven via deze website, flyers en persberichten.

Wilt u op de hoogte gehouden worden?
Meldt u zich dan aan op onze nieuwsbrief via het formulier onderaan deze pagina.

Informatie voor kunstenaars