Expositie ColorFlow t.m. 16 september en concert James Oesi en Olga Pashchenko op 16 september

Van 1 september tot en met 16 september 2018 exposeren Beatrice Martinetz en Jenni Vandeberg in Huis Kernhem te Ede met schilderijen, pastelkrijt tekeningen en mozaïek objecten.

Beatrice: ‘het mooiste is het om in een soort flow terecht te komen zonder besef van ruimte en tijd. Dus gewoon genieten van de creatieve vrijheid, de invloed van de kleuren op mijzelf of van het weer eens ontdekken van een interessante textuur’.

 

Jenni: ‘ik laat mijn werk graag spontaan ontstaan. Het ontwerp, als dat er al is, is dan ook meestal sumier en ik ben voortdurend in gesprek met het object, kijken wat het vraagt en zo ontstaat vorm en kleur. Het is een natuurlijk proces. Aan het begin weet ik ook maar zelden wat het eindresultaat wordt’.

 

 

 

Huis Kernhem presenteert 16 september het bijzondere gelegenheidsduo James Oesi (contrabas) en Olga Pashchenko (piano). Beide musici behoren op hun eigen instrument solo tot de top. Speciaal voor het concert in Huis Kernhem bundelen ze hun krachten. De gevoelige Oesi en de expressieve Pashchenko spelen samen werken van George Frideric Handel (1685 – 1759), Ludwig van Beethoven (1770-1827), Claude Debussy (1862-1918) en Franz Schubert( 1797 – 1828).

oesi