Coronamaatregelen in Huis Kernhem

Tijdens de coronacrisis volgen wij de verplichte en aanbevolen regels van de overheid zodat u zo veilig mogelijk kunt genieten van de culturele activiteiten die wij organiseren in Huis Kernhem. Er staat een dispenser met ontsmettingsmiddel en een bakje met papieren handdoekjes bij de ingang van Huis Kernhem.

Exposities

Bij onze exposities hebben wij een eenrichtings-looproute ingesteld. In de expositiezalen dient u 1,5 meter afstand te houden van andere bezoekers. Reserveren is niet noodzakelijk.

Concerten

Tijdens onze concerten hebben we het aantal beschikbare plaatsen gehalveerd. Stoelen staan in sets van twee, waarbij personen uit hetzelfde huishouden bij elkaar kunnen zitten. Bij de online kaartverkoop wordt u gevraagd alleen meerdere kaarten in één transactie te bestellen indien u in hetzelfde huis woont. Zo nodig contacteren wij klanten die meerdere kaarten hebben besteld. Het is niet mogelijk om kaarten te kopen aan de zaal, maar uitsluitend on-line. Tijdens het in- en uitgaan van de zaal dient u 1,5 meter afstand te houden van andere bezoekers. We serveren helaas geen koffie of thee zoals u van ons gewend bent. Er zijn wel flesjes water beschikbaar.  Omdat er minder plaatsen beschikbaar zijn, zullen wij sommige concerten twee keer programmeren kort na elkaar. Tussen die concerten wordt de zaal extra schoongemaakt. Er is toezicht in de zaal.

Ondanks deze maatregelen hopen wij dat u met plezier onze activiteiten zult bezoeken en wij kijken samen met u uit naar het einde van de coronacrisis.