Coronamaatregelen in Huis Kernhem

Tijdens de coronacrisis volgen wij de verplichte en aanbevolen regels van de overheid zodat u zo veilig mogelijk kunt genieten van de culturele activiteiten die wij organiseren in Huis Kernhem. Ondanks de geldende maatregelen hopen wij dat u met plezier onze activiteiten zult bezoeken en wij kijken samen met u uit naar het einde van de coronacrisis.

Maatregelen vanaf 25 september 2021

Voor onze exposities is geen (corona) toegangscontrole noodzakelijk. U kunt op elke moment tijdens onze openingstijden Huis Kernhem bezoeken en genieten van de expositie. Zoals altijd is de toegang gratis.

Voor onze concerten is – naast een geldig toegangsbewijs van Huis Kernhem (alleen via online kaartverkoop te verkrijgen) – een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Bij binnenkomst dient u de corona QR-code en een geldig ID-bewijs te tonen. De QR-code wordt door ons gescand en dient groen te kleuren en de bijbehorende gegevens (eerste letter van uw achternaam, uw eerste initiaal en uw geboortedatum) dienen overeen te komen met uw ID-bewijs. Hoewel onze tickets geen stoelnummer hebben, heeft u een vaste plaats. Een van onze medewerkers begeleidt u naar uw plaats.

Heeft uw geen smartphone? Dan kunt u uw coronabewijs ook aanvragen via de website coronacheck.nl van de overheid. De overheid biedt ook telefonische hulp aan via nummer 0800-1351.

Maatregelen tot en met 24 september 2021

Exposities

Bij onze exposities hebben wij een eenrichtings-looproute ingesteld. In de expositiezalen dient u 1,5 meter afstand te houden van andere bezoekers. Reserveren is niet noodzakelijk.

Concerten

Tijdens onze concerten hebben we het aantal beschikbare plaatsen gehalveerd. Stoelen staan in sets van twee, waarbij personen uit hetzelfde huishouden bij elkaar kunnen zitten. Bij de online kaartverkoop wordt u gevraagd alleen meerdere kaarten in één transactie te bestellen indien u in hetzelfde huis woont. Zo nodig contacteren wij klanten die meerdere kaarten hebben besteld. Het is niet mogelijk om kaarten te kopen aan de zaal, maar uitsluitend on-line. Tijdens het in- en uitgaan van de zaal dient u 1,5 meter afstand te houden van andere bezoekers. We serveren helaas geen koffie of thee zoals u van ons gewend bent. Er zijn wel flesjes water beschikbaar.  Omdat er minder plaatsen beschikbaar zijn, zullen wij sommige concerten twee keer programmeren kort na elkaar. Tussen die concerten wordt de zaal extra schoongemaakt. Er is toezicht in de zaal.