Koffieconcert in Huis kernhem

Concerten

Komende concert

Concert Muz!nder: 'Jidl Mitn Fidl'

zo 17 februari 2019 | 12:00 - 13:30

Muz!nder is een breed georiënteerd collectief van podiumkunstenaars, dat vanuit een klassieke achtergrond thuis is in verschillende muzikale disciplines. In wisselende samenstelling en stijl biedt Muz!nder concerten en klein muziektheater. In Huis Kernhem brengen vier musici een programma ten gehore met muziek van Joodse componisten, Sefardische liederen en (nieuwe) klezmermuziek. De uitbundige Rootveld Klezmer Suite [...]

Lees verder »
1 2 3

Koffieconcerten

Koffieconcerten vinden plaats in de intieme trouwzaal, die plaats biedt aan 60 personen. De concerten worden tien maal per jaar gegeven, in principe iedere derde zondag van de maanden september tot en met juni.

Een concert is van 12.00 tot 12.45 uur, dan is er een koffiepauze, en gaat het concert weer verder van ca. 13.00 tot 13.30 uur. Kaartverkoop start om 11.30 uur aan de zaal, vooraf reserveren van plaatsen is helaas niet mogelijk. Entree € 10,00 incl. een consumptie.

Koffieconcerten in Huis Kernhem
Koffieconcerten in Huis Kernhem

Het programma omvat klassieke muziek, inclusief opera en operette, met incidenteel een uitstap naar wereldmuziek en of "lichte muziek" en wordt verzorgd door zowel aankomende als gevestigde beroepsmusici en goede amateurs. Doelstelling van de stichting is de concerten door de entreeprijs laagdrempelig te houden en daarmee bereikbaar te maken voor een groter publiek.

Ook een koffieconcert geven?

Het programma voor de koffieconcerten wordt een half jaar vooraf vastgesteld door het stichtingsbestuur. Musici, die een bijdrage aan het programma willen geven, kunnen contact opnemen met concert@huiskernhem.nl, bij voorkeur met informatie over het karakter van het programmaonderdeel. Zodra uw aanmelding is ontvangen, wordt gekeken of een bijdrage in het eerstvolgende programma mogelijk is. De stichting zal vooraf een indruk willen krijgen van de kwaliteit van de bijdrage, voordat deelname definitief kan worden.

 

Honorering: gezien de doelstelling van de stichting en het beperkte aantal plaatsen, zal ook de honorering beperkt zijn. Wilt u vooraf hierover informatie, dan kunt u contact opnemen met concert@huiskernhem.nl.

Informatie over de concerten wordt gegeven via deze website, flyers en persberichten.

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Meldt u zich dan aan op onze nieuwsbrief via het formulier onederaan deze pagina.