1e Kernhem Lezing – door beeldhouwer Ruud Kuijer

De Kernhem Lezing is een nieuw initiatief van Huis Kernhem, het Edese Huis voor Kunst, Cultuur en Muziek. Enkele malen per jaar biedt de Kernhem Lezing een podium voor gedachtenwisseling over een thema in de beeldende kunst en cultuur in de meest brede zin. De aftrap van deze cyclus van lezingen wordt gedaan door de internationaal gerenommeerde kunstenaar/beeldhouwer Ruud Kuijer.

Voor de Kernhem Lezing worden aansprekende gastsprekers uitgenodigd. Na de lezing is er in ruime mate gelegenheid tot vragen en gesprek. De Kernhem Lezing zoekt verbinding met de overige activiteiten, exposities en concerten in Huis Kernhem of staat in het teken van de actualiteit.

1e Kernhem Lezing op 17 april 2019

Woensdag 17 april 2019 is de allereerste Kernhem Lezing. Gelijk al een bijzondere, want deze lezing wordt verzorgd door kunstenaar/beeldhouwer Ruud Kuijer. Hij is onder meer bekend om zijn reeks grote betonnen sculpturen langs de oever van het Amsterdam Rijnkanaal, de zogenaamde Waterwerken in Utrecht.

De beelden van Kuijer zijn op vele plekken in de wereld te bewonderen. Zowel in de openbare ruimte, als in musea of op speciale exposities en evenementen. Kuijer is een kunstenaar met een boeiend verhaal over de beeldhouwkunst van nu en zijn eigen ervaringen.

Voor meer informatie over deze Kernhem Lezing, klik hier…

Tickets

Kosten: € 10,00 inclusief een consumptie
Tickets kunnen online gekocht worden via onderstaande knop. Op de dag zelf zijn kaarten vanaf 19.30 uur verkrijgbaar aan de zaal (alleen contante betaling)