Vacature per direct:

Vacature   “”lid culturele commissie ”” van Huis Kernhem.

WIE KOMT ONZE CULTURELE COMMISSIE VERSTERKEN?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger/-ster met interesse voor beeldende kunst en exposities, die zich als lid van de culturele commissie van de Stichting Kernhem in Ede bezig wil houden met de programmering van exposities. Binnen de commissie wordt overigens ook de programmering verzorgd van de koffieconcerten. Gezien de samenstelling van de commissie, vinden wij het leuk als een vrouwelijke kandidaat ons team komt versterken.

De belangrijkste activiteiten van onze commissie zijn (v.w.b. de exposities):

  • Contacten leggen met potentiële exposanten die zich hebben aangemeld of die op ons pad zijn gekomen bijvoorbeeld bij het bezoeken van andere exposities;
  • Data-base exposanten onderhouden;
  • Deelname commissievergaderingen (8 x per jaar) o.a. voor de bespreking van ontvangen aanvragen en het maken van de halfjaarlijkse expositieplanning;
  • Verzorging van de administratieve behandeling ( o.a. de contracten met de kunstenaars);
  • Nazorg en vraagbaakfunctie voor kunstenaars bij de voorbereidingen van exposities.

Onze commissie bestaat momenteel uit 4 personen (binnenkort 3), waarbij de taken onderling worden verdeeld o.b.v. interesses en beschikbare tijd. We werken nauw samen met de andere commissies binnen de stichting voor zaken rond Websitebeheer, PR en Facilitaire ondersteuning.

Als indicatie moet rekening worden gehouden met een tijdsbesteding van gemiddeld 6 uur per week. Onkosten worden altijd vergoed.

Heeft u interesse voor kunst en exposities en beschikt u over de sociale vaardigheden om zich prettig te voelen in een artistieke omgeving: wij bieden activiteiten in een uitdagende omgeving met veel wisselende contacten en een fijne onderlinge sfeer.

Nadere informaties verkrijgbaar bij:

Wim Hoogenboom

expo@huiskernhem.nl

Bij interesse: stuur een bericht met uw motivatie naar vacature@huiskernhem.nl.